Ресторанний бізнес Джастіна

justin_timberlake_1

Зірка знайомить прихильників з кулінарними традиціями Тімберлейків

Ресторанна імперія поп-зірки-бізнесмена Джастіна Тімберлейка поповнюється ще одним закладом у Нью-Йорку.



Перший барбекю-бар уродженець штату Теннесі відкрив на Манхеттені у 2007 році – він швидко став популярним місцем серед місцевого населення. Прихильники Джастіна активно куштували улюблені страви співака – курячі крильця, особливо приготовану свинину, макарони з сиром – їх рецепти взяті з сімейної кулінарної книги Тімберлейків.



Бізнес став на стільки успішним, що зірка та його партнери – Трейс Аяла (Trace Ayala) та Ітан Шугермен (Eytan Sugarman) провадять переговори про відкриття ще одного ресторану у іншому кварталі Манхеттену – Челсі. Згідно з New York Magazine, місце уже знайдено, щомісячна рента складе $35,000.